Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOFINIŠ U BIH
Povratak na članak

Najveći gubitnici izbora su Dodik i Lagumdžija

Dodik najviše krivi Bošnjake za poraz na izborima za Predsjedništvo BiH

Komentari 9

RO
rosa
00:55 14.10.2014.

Gospodine Jazvić, vaša ocjena da su Dodik i Lagumdžija najveći gubitnici ovih BiH izbora je apsolutno pogrešna jer najveći gubitnici ovih izbora su građani BiH. Istina, sami sebi su iskopali jamu.

VL
DJ
djurex
07:27 14.10.2014.

Najveci gubitnici su stanovnici BiH koji su opet dobili iste papke i lopove koji se vrte na vlasti vec 20 godina..

VL
ME
melinda
11:25 14.10.2014.

Dodik nije zlo samo za republiku srpsku vec i za cijelu bih jer on je nasljednik milosevica i tudmana samo bi ratovao i izazivao nerede i stvarao cistu republiku sa jednom nacijom.On uopce ne mari za manjine i najraije bii ih sve protjerao iz republike srpske

VL
DR
draxy
06:31 14.10.2014.

Jama za BiH je iskopana u Daytonu.

VL
UN
unbekant
09:03 14.10.2014.

Strasno je to sve,jer ovi likovi,sto su pobjedili na izborima,su najveci lopovi pljackasi u Bosni i Hercegovini,zaista je to sve katastrofalno.ali ne kaze se dzaba,da narod bira vlast,kakvu zasluzuje………………...

VL
MJ
mato.juric.963
11:12 14.10.2014.

monatmai kakav narod taka vlast pocelisu rusit I palit u veljaci da skidaju vlast a opet iste izabrali

VL
ML
Mlad75
13:28 14.10.2014.

Zanimljivo je da većinom i novinari i komentatori vide problem u srpskim ili hrvatskim pobjednicima.... A ustvari cjeli izborni inženjering vode muslimni , oni dobro organizirani od strane svojih nacionalnih vođa glasaju za one koji mogu naštetiti jedinstvu druga dva naroda u BiH....pa tako u gradovima u kojima imaju veliku većinu oni po preporuci vodstva SDA glasaju za hrvatske ili srpske predstavnike koji svojom kampanjom rade protiv svojih naroda i prodaju se Sarajevu za vlastite interese....kao da bi neki musliman glasao za Hrvata ukoliko mu nije rečeno da zo učini jer time ustvari radi protiv Hrvata jer oni uvijek glasaju suprotno od onoga za koga glasaju Hrvati iz BiH...sve ne bili oslabili hrvatsku komponentu u BiH i postigli da oni odlučuju o sudbini Hrvata a ne kandidat za kojeg su Hrvati glasali u 90% slučajeva......prema svemu viđenom muslimani su najveći kočničari BiH napretka jer je oni u buducnosti vide kao izrazito muslimansku , pogotovo samu federaciju i svim se silama trude da Hrvati nemaju prava u BiH a time se nadaju i njihovom nestanku sa tih prostora.....Dok se prave dobri i kao šire komsinske odnose ustvari rade isključivo za to da je BiH pretvori u muslimansku državu....bas zato sam za treći entitet i za HDZ BiH!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.