Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETSKA UNIJA
Povratak na članak

Najveći energetski projekt EU od 1951.

Hrvatska ima šansu da pretvori Omišalj u ulaznu točku za ukapljeni plin

Komentari 6

DJ
djurex
16:26 26.02.2015.

ja ne znam sta ce trebat ova eu jos da uradi da vecina hrvata shvati da su izmanipulirani od strane pojedinih politicara i medija...dali ste se uvuci u euslaviju nakon toliko sanjane i opjevane nezavisnosti.. danas ste nezavisni toliko da necete namjerno da vidite da vam se vise u drzavi pita eu birokratic 3.klase nego vlastiti narod ili institucije.. naravno okupirani ste svakodnevnom borbom da prezivite da bi vas se u tom stanju moglo privesti kao pojacanje ostalim eu ovcama..

VL
Avatar Jorge
Jorge
19:53 09.03.2015.

Nešto se ne sjećam da se Komisija nametala pri dogovaranju Sjevernog toka...

VL
Avatar d-ano
d-ano
10:35 27.02.2015.

Tresla se brda rodio se mis,,,,,,

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:18 27.02.2015.

a rusu bude još jednostavnije onda pregovarati. došla bu velika trojka iz eu-a, rus bu rekao plin po 375, unija da mi nedamo više od 325, i pada dogovor na 350. unija nikako da shvati da i tako veliki kupacac kao 'zajednica' neće moći dobiti nešto više nego što sad pojedinačno. ne zaboravimo da rusija glavninu plina misli slati na istok. cijena plina formirati će se na ruskoj granici. a sve ostale troškove bude snosio krajnji kupac, potrošač, onaj svima mrski 'mali čovjek'. cijena plina ide gore. a s lng-om će se i ubrzati poskupljenje. jer treba ugraditi u cijenu plina i nove troškove. diverzifikacija izvora plina ne znači i jeftniji plin. jer japancima se nuklearke i dalje tresu, i dalje stotine tona radioaktivne vode odlaze u ocean. zato su i navalili na tunu iz jadrana. i zato će i dalje kupovati sve više plina. a u aziji je plin i do 40% skuplji nego u europi. rusa još nitko nije preigrao u nafti i plinu. a unija koja može nekog dobiti. unija je obična ograđena malo bujnija trava, sa sve manje potoka.

VL
CA
campa
14:26 01.03.2015.

A mi čemo se po staroj narodnoj pordovati .Teško da čemo upravljati domaćim resursima a kamoli imati glas u nekom budučem energetskom projektu Evrope.Preko naše zemlje kolati će plin i nafta ali će novac kao i do sada kolati stranim bankama naše će biti samo mrvice koje padnu ispod stola a one neće biti dostatne u slučaju ekoloke katastrofe.Našim pregovaračima stranci će ponuditi nešto škuda a za uzvrat će dobiti pravo upravljanja sudbinama Hrvatskih građana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.