Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za iseljavanje nije nam kriva Europa

Najugroženiji smo u EU po gubitku stanovništva

01.07.2023.
u 23:30

Uvozimo niskokvalificiranu radnu snagu koja radi za minimalac u ugostiteljstvu, građevini i poljoprivredi

Komentara 9

AN
AnimaTor
07:40 02.07.2023.

Pa ZNA SE tko je kriv.Tko je na vlasti od osnutka Republike Hrvatske. A AP samo slatkorijećivo obečanja , obečanja i ništa više. ZNA SE potjerali u zadnjih 10 godina svojom politikom , kriminalom , nepotizmom , uhljebizmom..itd..itd 450.000 mladihh ljudi , cvijet hrvatske vani u inozemstvo.Neka AP o tome prića o realnom životu i problemima. a ne o EU fondovima. EU fondovi su ti i bili su i sa ZNASE I bez ZNA SE. Tako da ZNA SE mnije ništa napravio za građane republike Hrvatske. samo ih je svojom politikom potjerao vani. Bolesno.

LO
Lojzek1967
05:32 02.07.2023.

Jasno da nije. Kriv je kriminal, korupcija, nepotizam, klijentelizam...jednom riječi HDZ i njihov vrhunaravni vođa AP...

DU
Deleted user
08:59 02.07.2023.

To je tj genijalni plan HDZ-a koji smanjune nezaposlenost smanjivanjem radno sposobnog stanovništva potičući ga na iseljavanje i demografsko osiromašivanje države, a samim time se i broj hdz glasača povečava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije