Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija završila istragu
Povratak na članak

Najstariji napadač na Peratovića pušten, dvojica zadržana s kaznenim prijavama

Najstariji počinitelj sinoć je pušten kući, dok su Vlado i Zino zadržani i predani pritvorskom nadzorniku.

Komentari 5

Avatar comparator
comparator
10:50 30.05.2015.

Ako je primitivizam ovih nasilnika toliko eskalirao da su se usudili novinara napasti u njihovom domu iz samo njima viđene potrebe za osvetom onda se trebamo zabrinuti u inteligenciju onih koji im je dao koncesije . Nekako minije jasno daa toliko primitivizma i nasilja može biti koncentrirano na jednom mjestu i ujedno se takvim primitivcima dozvoljava nesmetano vađenje državne imovine . Mislim da tu postoji dublja pozadina i da je ovo tek dio ledenog brijega koji je isplivao nakon dugotrajne nezdrave atmosfere u njihovom radnom i životnom okruženju. Hvala poliociji što je skinula onu političku sumnju s slučaja !

VL
OB
ObrenM
18:00 30.05.2015.

Izgleda da je ulaznica najstarijeg napadaca bila dostatna za izbjegavanje uznistva od strane casnog suca.

VL
GL
gloria
13:42 30.05.2015.

Napad na novinara treba izjednačiti s napadom na policajca. Solidno kazniti zatvorom od par godina, pa da vidimo komu ce pasti na pamet dignuti ruku, ali s ovakvim pravosudjem kakvo je u Hrvatskoj na kraju ce banditi jos tražiti odd novinara naknadu za duševne boli.

VL
Avatar Getrib
Getrib
14:39 30.05.2015.

Godinama se je krao šljunak i pijesak uz svesrdnu pomoć ovlaštenih za nadzor eksploatacije mineralnih sirovina. Sada postaju bahati jer im izmiču milijunske zarade.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:02 30.05.2015.

Ma to je Perkovic iz Minchena organizirao hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.