Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi im rekao ne

Najoriginalnija pozivnica za svadbu koju ste ikada vidjeli!

pozivnica
Screenshot/YouTube
22.05.2013.
u 15:18

Mladenci iz Vukovara svoje su uzvanike pozvali videom snimljenim u maniri hollywoodskog blockbustera

Duško i Jovanka Oljača iz Vukovara zauvijek će pamtiti 12. svibnja kada su se vjenčali, a da svadbu zapamte i njihovi uzvanici čak i prije same svečanosti, pobrinuli su se videouratkom koji su nam poslali.

U maniri hollywoodskog blockbustera Duško i Jovanka snimili su videopozivnicu za svadbeno slavlje. Kratki filmić sadrži sve najznačajnije trenutke njihova života, od rođenja, upoznavanja pa i prosidbe koja je isto bila filmska. 

– Na ideju je došla supruga i to nekoliko dana nakon što sam je zaprosio. I to je bilo iznenađenje – ispričao nam je Duško Oljača, gitarist iz Vukovara kako je zaprosio pedagoginju Jovanku.

Prosidbu je, kaže, planirao tri mjeseca i snimio film u trajanju od sedam minuta.

– Rekao sam njenoj prijateljici da je kako god zna i umije izvede u jedan kafić pod izgovorom da će tamo biti neka prezentacija posuđa koju će voditi moji prijatelji i da ona ide s njom praviti joj društvo. Naravno, moja Jovanka nije ni trenutka posumnjala u to niti je očekivala išta drugo, a kamoli da ću je zaprositi – prisjetio se Duško. 

– Prijatelji su pustili taj moj filmić na veliki zidni TV pred 40-ak prisutnih ljudi, a ja sam čekao ispred lokala da dođe zadnja scena filma na koju ja upadam i nakon toga, kad smo počeli planirati svadbu i pričati o pozivnicama, supruga mi kaže ovim riječima: "Zašto ne bi probao napraviti pozivnicu u stilu videa kao što je prosidba?". I meni se, naravno, svidjela ideja i idućih mjesec i pol doslovno sam proveo zatvoren u kući smišljajući što i kako. Uz njenu pomoć ideje su se počele rađati i dio po dio sve se sklopilo, ispričao nam je Duško kako je nastala pozivnica koja je izazvala oduševljenje kod svakog od 250 uzvanika. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije