Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVA SANDRE BENČIĆ

Najnovijom odlukom opet iznenadili SDP: Stav Možemo o desnici u Vladi smanjuje šanse ljevici

09.04.2024.
u 20:18

Najnoviji stav Možemo! da oni u kombinaciji s desnicom ni pod razno ne namjeravaju sudjelovati bitno mijenja situaciju. Postavlja se realno pitanje je li time ljevica postala još udaljenija od izborne pobjede nego što je bila do sada

Komentara 88

JO
JovanC
20:37 09.04.2024.

Ljevica u Hrvatskoj nikad nije bila za pomirenje kod Hrvata. Ljevica u Hrvatskoj podrzava sve zlocine pocinjene nad Hrvatima 45. i poslije. Ljevica u Hrvatskoj s nostalgijom prica o vremenu dok su komunisti vladali i tlacili nas narod. Ljevica u Hrvatskoj nikad nije bila hrvatska ljevica. Uvijek su bili i danas su jugoslavenska ljevica.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:38 09.04.2024.

Još 18 godina studiranja i možda se konačno shvati D'Hondtova metoda raspodjele mandata.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:03 09.04.2024.

Ovoj babi suklja ludilo iz očiju, ona se trese od ludila. Izvan kontrole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije