Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene koje mijenjaju svijet
Povratak na članak

Najmlađa dobitnica Nobelove nagrade Malala Yousafzai već s 11 godina govori o pravu na obrazovanje

Na američkoj novčanici od 20 dolara u čast 100 godina sufražetskog pokreta naći će se slika Harriet Tubman koja je spasila tisuće robova

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
07:20 24.08.2016.

molim novinara da ispravi tekst, nisu na nju pucali indijski aktivisti, nego talibani. a obamina žena ne govori iz srca, nego kao i hillary, iz dna crne duše. novac, to je sve što njih zanima. prava žena? da, one su su dokaz da su žene obespravljene. žena sirijskog predsjednika, godina dana prije početka krvavih sukoba u siriji, je bila proglašena princezom bliskog istoka, radi nje je sirija 20 i više godina ulagala u školstvo, obrazovanje, zapostavila vojsku. danas je ona na zapadu gora od hitlera. bitno da zapad raširenih ruku prima saudijske princeze... to je bitno. čemu tiskanje novca ako sve više i više se plaća karticama?

VL
PE
peroilak62
05:58 24.08.2016.

Malala nije iz Indije i nisu je upucali Indijiski aktivisti nego talibani jer je ona iz Afganistana.Cudno da autor clanka nezna takve podatke.

VL
GO
gooniegoogoo
08:38 24.08.2016.

Dobro dajte napisite neki zenski uspjeh u matematici, fizici, kemiji, biologiji ili to ne postoji ili postoji samo u Ghostbustersima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.