Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPADI

Najmanje 17 poginulih u pucnjavama i eksplozijama u Iraku

irak,bombaški napad
Reuters/PIXSELL
21.08.2013.
u 07:39

Najrazorniji napad dogodio se u Maysanu, gdje je u dvije eksplozije poginulo sedmero ljudi

Niz pucnjava i eksplozija u Iraku u utorak rezultirao je s najmanje 17 mrtvih i više od 65 ozlijeđenih ljudi, izvijestio je CNN.

Najrazorniji napad dogodio se u Maysanu, oko 365 kilometara jugoistočno od Bagdada. Ondje su eksplodirale dvije auto-bombe, jedna blizu bolnice, a druga u prometnoj ulici. U napadima je poginulo sedmero ljudi, a ranjeno ih je više od 35.

Srpanj je bio najsmrtonosniji mjesec u Iraku u posljednjih pet godina nakon što je nasilje dosegnulo vrhunac u 2006. i 2007. godini. Prema podacima UN-a prošli mjesec u terorističkim je napadima poginulo čak 1.057 Iračana, a ranjeno ih je 2.326.

>> U nizu eksplozija auto-bombi u Iraku poginulo više od 60 ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije