Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MEKSIKU

Najmanje 20 poginulih u eksploziji cisterne kod Mexico Cityja

meksiko,eksplozija (1)
Reuters/PIXSELL
07.05.2013.
u 16:10

Neki do poginulih spavali su u svojim domovima u siromašnim četvrtima uz cestu kada se dogodila eksplozija

Cisterna s plinom eksplodirala je jutros na cesti u predgrađu Mexico Cityja, pri čemu je poginulo najmanje 20, a ozlijeđeno 36 ljudi, javlja BBC. Meksički ured za sigurnost građana izvijestio je kako bi broj poginulih i ozlijeđenih mogao narasti.

Lokalni mediji javljaju kako je moguće da je eksplozija uzrokovana sudarom na autocesti između Mexico Cityja i Pachuce. Vozač cisterne pritvoren je u bolnici u kojoj mu je ranije pružena medicinska pomoć. Navodno je vozio prema sjeveru kada se zabio u drugo vozilo.

U ekploziji na području Ecatepeca oštećeno je najmanje 30 kuća i 20 automobila. Neki do poginulih spavali su u svojim domovima u siromašnim četvrtima uz cestu kada se dogodila eksplozija. Meksički mediji izvještavaju kako mjesto eksplozije izgleda kao ratna zona.

>> Eksplodirale teglenice s prirodnim plinom, tri osobe ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije