Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju – Ljubiša Preletačević Beli
Povratak na članak

'Jeste li gledali televiziju u Srbiji u posljednje vrijeme? Sve je sjajno, bolji smo od Njemačke'

Trebalo bi kritizirati Vučića, ali Beli je meka srca. Kako da kritiziram one koji mi daju toliko materijala za parodiju i razlog su mojeg uspjeha

Komentari 19

TM
tony_montana
09:39 30.03.2017.

Ave Beli, Samo jako!

VL
DU
Deleted user
11:58 30.03.2017.

Ave Beli!!

VL
UB
UBS
09:59 30.03.2017.

takvi bi trebali bit predcjednici,pa onda nebi bilo ni pomisli na rat...

VL
SU
Suncica
12:37 30.03.2017.

Zasto Vecernji nije napravio clanak o sinocnim beogradskim manifestacijama? Veoma neobicno!!! Ipak, na net-u su, dospece u javnost. Kada je nesto dobro, pravo, ne pisete a punite vase novine nebitnim Seseljem. Sramota!

VL
DU
Deleted user
20:40 30.03.2017.

i ovaj Beli kao i Pernar su kao populisti previše blagi prema političarima,a posljedica toga je da političari počnu vrijeđati i ismijavati njih umjesto da bude obrnuto...kao što je to na zapadu, gdje populisti kao Trump ili Beppe Grillo dobro šibaju političke elite i grubo ih vrijeđaju,tako da ovi u šoku često niti ne znaju kako im odgovoriti

VL
VL
Vladanvladavinanježnošću
01:02 31.03.2017.

Ovo sa programom nije novost. Još 2012. bio sam u situaciji predložiti Vučiću (tada sam još bio u njegovoj stranci i vjerovao da se nešto zaista promijenilo od 90-tih) da sastavi program stranke od tri točke i dvije okomite crte: na srpskom/hrvatskom to je trebalo biti: I...I - na engleskom BOTH...AND. Dakle nije mu bio potreban program na tisuću kucanih strana kojim se hvastao naokolo - nego eto, samo te tri točke i dvije okomite crte! U Srbiji je danas potpuno nemoguće naći političara s kojim se jedan normalan čovjek, intelektualac koji ima suviška naobrazbe za balkanske potrebe, može u potpunosti složiti. Ako je za Europu, političar je protivu radnika i umirovljenika, ako je za Rusiju - želi eliminirati one koji bi željeli u EU. Ako ima kakovu zdravu zamisao - ovamo se u vanjskoj politici želi mlatiti s Hrvatima, ma jednom riječju - ne možete u Srbiji pronaći političara čiji biste program potpisali 100%. To i jest razlogom pojave Preletačevića- Belog. On umije otvoreno kazati ono što svi u Srbiji znamo - da nam odavna, još iz vremena Miloševića - stanje ne valja. Mi u Srbiji nismo uspjeli riješiti niti jedan problem: ako krene rehabilitacija Golootočana, stanu se buniti njihovi bivši mučitelji i njihovi potomci... I tako, u nedogled. Sve mi se čini da ni Putinova gvožđurija neće moći spasiti srbijansku političku scenu. Beli je samo logičan i jasan odgovor na sve to. Znate, u Srbiji je prije par mjeseci potrošeno dva milijuna eura na farbanje jednoga vlaka - u isto to vrijeme imate na stotine tisuća gladnih. Ne valja. Devedesete godine Hrvatska se u nečemu pronašla, makar u tom nesretnom Tuđmanovu sustavu. No, Tuđmanov je sustav uspio stvoriti Hrvatima kakovu-takovu državu. Mi u Srbiji to još nemamo. Što je problem s Vučićem? U tome što želi u Europu, ali u Srbiji želi sprovoditi strahovladu. To nikako neće ići. Uopće, Srbija je čudo. Baš zato Preletačević - nije!

VL
DU
dubravko.ugor
14:21 30.03.2017.

Uzaludan mu trud. Šešelj pobjeđuje već u prvom krugu.

VL
MM
m.muharremi
19:22 30.03.2017.

Za sve čitaoce VL bilo bi interesantniji intervju s nenadom cankom , isto kandidatom za predsjednika srbije , koji hrabro odgovarao na bezbroj pitanja novinarke na tv b92..!

VL
Avatar sidhara
sidhara
10:27 30.03.2017.

Zapazile ga vec strane televizije? Sad ce Kolinda sve upregnit u regionu da taj pobijedi samo da se slika s njim.

VL
Avatar mason
mason
16:26 30.03.2017.

Znaci ovo cudo je taj Beli o kom pisu komsije.Hahahaha i ovo da bude predsjednik.On da dode kod mene ja mu nebi dao da vozi moj kamion a vama ce da vodi drzavu.Haha 😂😂😃.Cirkus.

VL
GU
Gunny01
09:56 30.03.2017.

Još jedan pokušaj Hrvatskih mainstream stranaka da putem ovog plaćeničkog medija diskreditiraju Živi Zid povlačenjem paralela sa srpskim klaunovima. Opet se spominje taj "populizam".

VL
ML
mladenov
09:58 30.03.2017.

ovakve bud..e samo kod nas ima...hvala bogu da su ogromna manjina...zamislite da nam ovakvi vode državu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.