Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video

Najgori hotel na svijetu upozorava goste da odsjedaju na vlastiti rizik

'16.07.2012., Zagreb - U ljetnim mjesecima je pojacan promet putnika u zracnoj luci. Putnici na aerodromu. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna FIlic/PIXSELL'
19.11.2012.
u 10:19

Sudeći prema većini recenzija na stranicama poput Trip Advisora, Hans Brinker Budget Hotel u Amsterdamu zaista je užasan kao što tvrde vlasnici. Sobe su male poput ćelija, mnoge nemaju ni prozore, kreveti su metalni, a madraci tanki

Hans Brinker Budget Hotel u Amsterdamu ponosi se činjenicom da je ''najgori hotel na svijetu'', javlja ABC News, a prenosi Oddity Central. Dok većina drugih hotela uvjerava svoje potencijalne goste da imaju najčišće sobe i najudobnije krevete, Hans Brinker Budget Hostel želi da svi znaju koliko je očajan njihov smještaj.

Neki od reklamnih hotela slogana uključuju izjave ''Ne može biti gore. Ali učinit ćemo najbolje što možemo''  i ''Popravite svoj imunitet, odsjednite u 'Hans Brinkeru'''. Iako su gosti koji su tamo odsjeli potvrdili da je zaista grozan, navodno mu to daje šarm. Većina od 127 soba ovih dana ja zauzeta, a može se smatrati da na njegovu popunjenost utječe i niska cijena jer većina soba ne stoji više od 25 eura po noćenju.

Čak je i vlasnik hotela napisao knjigu pod naslovom '' Najgori hotel na svijetu''. U njoj upozorava potencijalne klijete što mogu očekivati od hotela tako da se ne mogu žaliti kad stignu. Također pod ''pravnom napomenom'' na internetskoj stranici hotela piše da gosti odsjedaju tamo na vlastiti rizik te da hotel nije odgovoran za trovanje hranom, živčane slomove, smrtne bolesti itd. Sudeći prema većini recenzija na internetskim stranicama poput Trip Advisora, Hans Brinker Budget Hotel zaista je užasan kao što tvrde vlasnici. Sobe su male poput ćelija, mnoge nemaju ni prozore, kreveti su metalni, a madraci tanki. Umjesto običnog namještaja imaju metalne ormariće koji se ne mogu zatvoriti. Ipak, neki su uživali tijekom svog boravka tamo i čak ga preporučuju putnicima s malim budžetom.

>> Svejedno im koliko košta hotel, samo da ima struju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije