Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Najbolji prijatelji obračunali se razbivši jedno drugome glavu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.07.2016.
u 16:30

Napad na prijatelja, policija je okarakterizirala kao pokušaj ubojstva

Najbolji su prijatelji godinama, gotovo od malih nogu i doista ne znam zbog čega su se posvađali do te mjere da je jedan drugome razbio glavu. Sve nas je to u mjestu šokiralo. Nisu imali nikakvih tema u kojima bi se razilazili. Žive u susjednim selima, išli su zajedno u školu, družili se, čak i rade u istoj tvrtki u Jastrebarskom.

Što se doista dogodilo između njih dvojice tu jutro, znaju samo oni – pričaju nam mještani Draganića kod Karlovca koje je iznenadila vijest da su se najbolji prijatelji, Antonio Bujan (24) i Martin Barković (23) u nedjelju rano ujutro posvađali i potukli, nakon čega je Antonio s teškom ozljedom glave, kao ga je Martin udario s razbijenom bocom, završio u karlovačkoj Općoj bolnici gdje su se liječnici borili za njegov život.

Svađa je započela na terasi kafića u središtu Draganića gdje su maaldići s društvom ostali piti nakon što je lokal zatvoren, pa svjedoka nije bilo. Kako nam je rekla konobarica koja je lokal zatvorila, do tada nikakvih problema nije bilo.

Shvatite me, ne želim govoriti o tome. Rekli su nam iz bolnice da se Antonio produbio i da sve ide na bolje i to  nam je najvažnije. Ostalo ništa ne znam – kazala nam je Antonijeva majka. Kaže da se čula s roditeljima Martina Barkovića i da i njima nije lako. Napad na prijatelja, policija je okarakterizirala kao pokušaj ubojstva, pa je Barković zaradio kaznenu prijavu i ispitan je kod županijskog državnog odvjetnika.

>> Pomahnitali muškarac usred Importannea mahao nožem i urlao "pobit ću vas sve"

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:14 06.07.2016.

"Jedno drugome glavu"??? Valjda jedan drugome, ne? Lektor bi ro odmah primijetio. Da ne pricamo o sretnoj cinjenici da se teze ozlijedjeni "produbio" u bolnici....

TH
than
22:45 07.07.2016.

Alkohol... Ne pij, ako se ne znas kontrolirati, a i, ako znas ne pij previse....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije