Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažući ostvarujem svoj životni san

Najbolja medicinska sestra u 2009. je Višnja Kajzer iz Slatine

najsestra
Dragutin Šantoši
07.12.2009.
u 13:52

Viša medicinska sestra koja je u 21. godini počela pomagati u Klubu liječenih alkoholičara u Slatini aktivna je u Gradskom društvu Crvenog križa i Caritasu.

SLATINA – Pedesetjednogodišnja slatinska viša medicinska sestra Višnja Kajzer 32 godine doslovno je darovala zdravstvenoj zaštiti ljudi i radu u humanitarnim udrugama. Stoga nije ni čudo što joj je, analizirajući životne i radne biografije mnogih kandidata koji su proteklih godina radili puno za dobrobit pacijenata, Udruga hrvatskih pacijenata dodijelila prestižno priznaje "Hrvatska najsestra 2009. godine".

- Oduvijek sam željela biti medicinska sestra i za sebe mogu reći da mi se ostvario djevojački san. U ovoj sam profesiji pronašla sebe i priznajem da je velika sreća raditi posao koji se voli. Cijeli svoj radni vijek, od pripravničkog staža do danas, radim u slatinskim zdravstvenim ustanovama. U 21. godini počela sam pomagati u Klubu liječenih alkoholičara u Slatini i raditi s ovisnicima, aktivna sam u Gradskom društvu Crvenog križa, a posljednjih godina koordiniram rad župskog Caritasa u Slatini - kaže viša medicinska sestra Višnja Kajzer koja posljednjih godina radi u patronaži.

Uzori su joj dr. Marija Turk Kuči, pokojni dr. Vladimir Hudolin, od kojih je puno naučila, te Ljiljana Maljak, dipl. medicinska sestra i glavna sestra Doma zdravlja u Virovitici.

"Hrvatska najsestra" skrbi o 5100 stanovnika dijela Slatine i općine Sopje, a sestra Višnja je ove godine svojim štićenicima pružila više od 1600 različitih usluga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije