Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Titova udovica

Naglo pogoršano stanje Jovanke Broz

jovanka
Muzej istorije Jugoslavije u Beogradu
26.09.2013.
u 15:02

Mediji u Srbiji podsjećaju da je primljena na hitni odjel Kliničkog centra Srbije 23. kolovoza u teškom stanju i odmah je smještena na intenzivnu njegu

Stanje Jovanke Broz, koja je nedavno primljena u bolnicu, naglo se pogoršalo, potvrđeno je za B92 u beogradskom Kliničkom centru, ali nisu željeli govoriti o detaljima. Mediji u Srbiji podsjećaju da je primljena na hitni odjel Kliničkog centra Srbije 23. kolovoza u teškom stanju i odmah je smještena na intenzivnu njegu.

Tada je ravnatelj odjela Zlatibor Lončar rekao novinarima da je Jovanka Broz u polusvjesnom stanju i reagira samo na grube podražaje te da prve analize upućuju na početak sepse.

Nakon nekoliko dana stanje Titove udovice poboljšalo se pa su već počeli razmišljati o tome kamo je smjestiti nakon izlaska iz bolnice jer je kuća u kojoj je živjela nakon Titove smrti potpuno derutna. Ponudili su joj drugu kuću, bolje održavanu, ali je ona to odbila tražeći adaptaciju kuće u kojoj je do sada živjela. Vlasti su i na to pristale i već su napravile plan kako će, dok je ona u bolnici, adaptirati prizemlje vile.

>> Sestre sjede pored Jovankinog kreveta i čitaju joj telegrame

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije