Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni ugovori
Povratak na članak

Nadzorni odbor HRT-a zbog nepravilnosti kod nabave audiovizualnih djela zove Državnu reviziju

Podsjećaju kako su još 24. listopada zatražili od Ministarstva kulture da žurno obavi upravni nadzor nad provedbom korištenja sredstava državne potpore za HRT-ovu nabavu audiovizualnih djela od neovisnih proizvođača u 2015. i 2016.

Komentari 4

PM
Polde M.
11:21 08.02.2017.

HAVC će za ove biti mala beba, a ovo što je nabrojano u tekstu je tek mali dio velikog HRT-a gdje nema samo jedna klijentelistička grupacija nego više njih.

VL
EN
ena nena
12:26 08.02.2017.

sve je to jedna te ista 'mala beba'...

VL
MI
Mimizo
13:53 08.02.2017.

rekao sam ja tek je počelo šta će se tek otkriti ako se zna javno da nas je milanovićeva vlada zadužila najviše od svih ukupno dosad vlada pa u šta su oni uložili te novce u koje projekte osim svojih đepova

VL
PI
pinkec
00:46 15.02.2017.

DORH ce morati dobiti pomoc, da sve ovo obradi! HRT je izgleda ta mocvara!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.