Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije
Povratak na članak

Nadoplata injekcija 450 kn udar je na zdravlje šećeraša

Dijabetičari: Računanje nadoplate usporedbom skupih i jeftinih lijekova vodi tome da nećemo moći kupiti kvalitetnije lijekove

Komentari 3

LA
larala
09:11 27.11.2014.

450 kn na mirovinu od 1500 ili 2000 , ma super! zašto ministar i sva gospoda iz politike i zdravstva ne spuste sebi place na 2000 pa da vide što i kako mogu s tim...ovo što se radi zadnje vrijemee prelazi sve granice tolerancije i zdravog razuma, naši politicari besramno režu prava i dovode u životnu opasnost narod dok s druge strane novac besramno razbacuju na svoje gluposti . Narode, jesi li toliko glupav i tup da im sve ovo dopuštaš?

VL
KO
kojesta
11:33 27.11.2014.

dragi secerasi hrvatske, malo si poguglajte i pogledajte kako se to da rijesiti bez farme. evo napr. izbjegavajte sve sto sadrzi kolesterin i za par dana vise nema secera u krvi. kolesterin iz hrane (jaja, meso svake vrste, riba, sirevi, peciva) naime sprijecava celije da uzmu inzulin. kad ga vise nema, sve funkcionira ok. uz to vise sirovih i prirodnih sokova voca i povrca, po mogucnosti vise puta na dan. imam izvjestaj (gesudheitliche aufklärung), da je to mnogima pomoglo, cak su nestali i tumori. zdravi bili!

VL
KO
kojesta
11:35 27.11.2014.

ah da i izbjegavajte fruktozu, dakle vise po mogucnosti prirodnog povrca, sjemenki i sl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.