Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preradovićeva

Nadan Vidošević provezao se centrom grada u luskuznom Mercedesu

Nadan Vidošević
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
13.06.2014.
u 15:46

Vidoševića se sumnjiči u aferi Remorker, u djelu koji se odnosi na HGK, da je organizirao kriminalnu grupu preko koje su se izvlačili milijunski iznosi tijekom godina. Istraga se naknadno proširila na kupnju bagera kojeg je platio Kraš te nabavku slika za HGK koja je sumnjaju istražitelji, oštećena za 750.000 kuna

Dva mjeseca nakon što je pušten iz istražnog pritvora u Remetincu, fotograf agencije PIXSELL snimio je bivšeg predsjednika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića u vožnji Preradovićevom ulicom u Zagrebu. Vidošević se centrom grada vozio u svom luksuznom Mercedesu, a sudeći prema fotografijama linija mu je i dalje zavidna nakon što je u pet mjeseci provedenih u Remetincu smršavio 13 kilograma. 

Vidoševića se sumnjiči u aferi Remorker, u djelu koji se odnosi na HGK, da je organizirao kriminalnu grupu preko koje su se izvlačili milijunski iznosi tijekom godina. Istraga se naknadno proširila na kupnju bagera za Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru, vrijednog 230.000 kuna kojeg je Vidošević ubrzo vratio te nabavio novi i skuplji vrijedan 370.000 kuna, a platio ga je Kraš. Istraga je proširena i za nabavku slika domaćih autora za HGK za koju istražitelji vjeruju da  je oštećena za 750.000 kuna jer u nabavljane preko galerije čiji su vlasnici bivši supružnici Damir i Jasna Mrakovčić Grubić.

>>HGK oštetio preplaćenim slikama, a Kraš kupnjom bagera: Ceh 980.000 kuna

Komentara 18

Avatar superhik74
superhik74
16:54 13.06.2014.

Ovo je prava slika Hrvatske, kriminalci se voze u Mercedesima a posteni gradjani moraju kopati po kontejnerima od smeca ne bi li se uspjeli prehraniti.

19
1995josip
17:10 13.06.2014.

Jeli to onaj sposobni kleptoman kandidat za predsjednika , kojeg je Mesić favorizirao ?? Taj je rekao da Hrvati nevole raditi , da smo ljen narod , a on jadan sposoban pa mu sve USKOK bude oduzeo !

SP
space2
16:48 13.06.2014.

sprda se svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije