Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČANJE ULOGE ŽENA
Povratak na članak

Nada Murganić nova je predsjednica Zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski'

Nadi Murganić u zadaću je ostavio da kroz resorno ministarstvo vodi računa o presudnim pitanjima budućnosti hrvatskog naroda te da u fokusu bude smanjenje negativnih demografskih trendova i odlazak mladih iz Hrvatske

Komentari 2

AN
antonelić
18:43 25.02.2017.

zajednica žena može puno učiniti za boljitak hrvatske ... ne razumijem zašto je jedan muškarac (plenky) držao predavanje okupljenim ženama ... on je tu trebao slušati njihov glas ... jesu li okupljene žene podržale ideju o obvezatnom vojnom roku ...da li će vojni rok služiti i mladi koji su otišli u njemačku ? ...ima tu još izazova za zajednicu žena : npr. cijena plina za građanstvo , opskrbnina za branitelje , demografski razvitak itd...

VL
FT
feel_the_coruption
20:23 25.02.2017.

To je to. Gotovi su svi problemi. Nada Murganić će riješiti demografski problem, mladi će se masovno početi vraćati iz ekonomske emigracije. Jer je Plenki nježno lupio anemičnom šakom o stol, i rekao : Nada, ti si naša nada. Ovo je povijesni dan. Idem se satrat od alkohola i slavit, kao pravi hrvat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.