Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drska krađa

Nada Lovrenčić: Nek završi v reštu taj koji mi je 50 kokoši fkral!

'24.05.2010., Palovec - Nadi Lovrencic iz Palovca lopovi ukrali 60 komada kokosi. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
24.05.2010.
u 16:15

- Nisu to bile obične kokoši. To su kokoši kak za izložbu! Dnevno su mi davale 30 jaja, koja sam prodavala i za te novce kupovala kruh - kaže N. Lovrenčić

– Idem na misu svake nedjelje i držim se onoga da se zlo mora vraćati dobrim. Ali tomu tko mi je kokoši fkral, želim da završi v reštu! – kroz suze je jučer kazala Nada Lovrenčić (57) iz Palovca, koja je u jednoj noći, veli, ostala bez kruha. Netko je ušao u njezino dvorište, ograđeno žicom, i ukrao 50 kokoši nesilica, težine 4,5 kilograma. Sumnja da je riječ o organiziranoj skupini kradljivaca kokoši, koja je dobro znala kakvo se blago krije u njezinu dvorištu.

– Nisu to bile obične kokoši. To su kokoši kak za izložbu! Dnevno su mi davale 30 jaja, koja sam prodavala i za te novce kupovala kruh, mlijeko i drugo kaj mi je trebalo. Srce mi hoće puknuti kad odem u dvorište i vidim da je sve prazno – kaže N. Lovrenčić. Ostalo je samo nekoliko kokoši koje su izmakle kradljivcima. Prije tri godine, kad joj je umro suprug, netko je također "poharačio" dvorište. Policija nije pronašla počinitelje, a boji se da neće ni sada. 

– To je neka organizirana banda. Krađa u selu ima puno. Vidjela sam bačeni opušak. Ograda je srušena i čudim se zakaj policija nije probala uzeti otiske. Pitali su me da li sumnjam na nekoga. Sumnjam na ljude iz Piškorovca, ali nikog nisam vidla, a napamet neću optuživati – kaže. Štetu je policija procijenila na 2000 kuna, no Nada veli da je njoj višestruko veća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije