Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija SAD-a
Povratak na članak

Nad Irakom padaju bombe i humanitarna pomoć

Grad Amerli pod opsadom je već dva mjeseca

Komentari 5

AA
aabbcc
09:41 31.08.2014.

...koštaju tamošnje poreznike 7,5_____ bilo bi tu humano u textu razdvojiti troskove bacanja humanitarne pomoci od troskova bacanja bombi.

VL
DU
Deleted user
09:58 31.08.2014.

Ova fotografija ima toliko ogromnu snagu da bi mogla zaustaviti svaki RAT__________________

VL
UN
unbekant
16:34 31.08.2014.

Kome idu bombe,a kome humanitarna pomoc,posto su zapadni osvajci naoruzali te islamske teroriste.......................

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:29 31.08.2014.

Tu kada mi bombardiramo bilo koju zemlju ili upadamo i ubijamo ili otimamo gradjane nikakvog krsenja suvereniteta nema, to vazi samo za druge, jer mi smo izuzetna nacija po mozemo raditi sto god nas je volja.

VL
SA
sablja810
12:08 31.08.2014.

Ovdje snose svu odgovornost susjedi. Posebice Iran i Egipat, pa onda tek financijeri. U biti je ovo sukob vjerske i svjetovne drzave, a zna se koja na kraju pobjeduje. Uloga Irana i drugih bolesnika, koji pomazu novcem i oruzjem i inzenjerima za naftu, je kljucna. Bez velike logisticke ppmoci ne bi ovo trajalo ni tri dana. Dakle, susjedi su odgovorni za ovaj uzas i snose punu odgovornost. Da nema Amera humanitarna katastrofa bila bi ogromna. Musliman tuce muslimana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.