Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđen Željko Matanović

Načelnika općine Tordinci mještanin napao nožem i zarezao ga po glavi i rukama

nož
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
11.01.2016.
u 22:00

Mještanin M. K. (42) napao je načelnika Općine Tordinci s leđa dok je sa sinom izlazio iz lokalnog kafića

Samo sreća i brza reakcija gostiju kafića u Tordincima, sela nedaleko od Vinkovaca, spasili su u petak navečer život načelniku Općine Tordinci Željku Matanoviću (40).

Njega je nakon popijene kave u kafiću, gdje je bio sa 11-godišnjim sinom, nožem napao sumještanin M. K. (42). Zadao mu je rane u predjelu vrata, po licu i ruci.

– Kada smo krenuli kući, pozdravio sam se kratko s jednim poznanikom. Tada mi je M. K. prišao s leđa, stavio nož pod grlo i zasjekao. Imam ranu na vratu od 10-15 centimetara kao da me pokušao zaklati. U tom trenutku smo pali na pod, pri čemu mi je onda još nekoliko puta zadao rane nožem. Imam posjekotine na licu, po ruci, prstima – ispričao je Matanović koji se oporavlja u vinkovačkoj bolnici. Kaže kako ne zna što bi mogao biti motiv napada.

– Znam ga godinama, a jedno vrijeme i radili smo zajedno. Liječnici su mi rekli da sam imao mnogo sreće. Čuo sam ga i kako govori neke nepovezane stvari. Vjerojatno je došlo do neke rastrojenosti. Kako god, od petka imam dva rođendana – kaže Matanović koji je i sam u šoku poslije proživljenoga. Ne krije da poslije svega pomalo strahuje za obitelj i sebe.

– Nastavit ću i dalje raditi, a od državnih institucija očekujem da odrade svoj posao – rekao je Matanović.

>> Izbo je poznanika pa u sumanutom stanju istrčao u dvorište i počeo bacati bicikl

Komentara 5

Avatar neidemdalje
neidemdalje
01:22 12.01.2016.

Jadan ne zna zašto je napadnut...slatko je biti na vlasti ali sve više i opasno..

ZK
zoran.krasnic
07:25 14.01.2016.

Tordinci su malo mjesto i svatko svakoga zna. I ovaj načelnik zna zbog čega je napadnut ali, eto, on ne zna...

IB
ivan.biljan68
09:16 13.01.2016.

Itekako dobro zna zašto ga je ovaj napao i zna da ima"putra"na glavi,a što piše NEIDEMDALJE nije opasno,ako savjesno i čisto obavljaš svoj posao. On se prerano veseli,mogao bi se pojaviti još jedan "Vitez tame",koji bi ga mogao poslati u"Vječna lovišta".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije