Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMITIVCI NA DJELU

Na zgradi DS-a Hrvata u Subotici osvanuo grafit "Marš iz Srbije!"

subotica
Preuzeto s dshv.net
08.04.2010.
u 08:11

Subotički gradonačelnik Saša Vučinić osudio je ovaj čin i ocijenio "ispisivanje grafita bezumnim aktom primitivnih pojedinaca koje ne odražava mišljenje građana Subotice".

SUBOTICA - Na zgradi u kojoj su prostorije Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine u Subotici osvanuo je grafit "Marš iz Srbije!", objavio je beogradski B92 koji prenosi i reakciju subotičkog gradonačelnika Saše Vučinića koji je osudio ovaj čin i ocijenio "ispisivanje grafita bezumnim aktom primitivnih pojedinaca koje ne odražava mišljenje građana Subotice".

- Srbija i Subotica u 21. stoljeću jesu i bit će siguran dom svim svojim građanima, bez obzira na vjeru, nacionalnost i druge različitosti - naveo je gradonačelnik u priopćenju.

Čelnici Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine, jedine parlamentarne stranke Hrvata u Srbiji, drže da ovaj izgred neće obeshrabriti članove i pripadnike hrvatske zajednice da nastave s potporom za predstojeće izbore za Hrvatsko nacionalno vijeće.

Komentara 25

BG
bgcd
13:25 08.04.2010.

kaudiljo@ odlicno ,neka idu u suprotnom smeru !

KA
Kaudiljo
13:06 08.04.2010.

Uostalom nikad hrvati u srbiju nisu niti išli niti čeznuli za njom a ponavljam...vojvodina nikad nije bila srbija niti neće u što će te se vrlo uskoro vi čarapančići uvjeriti.

ST
starceda
11:52 08.04.2010.

Oluja 95 pomela vas je do Banja Luke a druga će do povijesne granice Drine srpske junačine! Nije to daleko, put vodi preko Kupresa vrata Bosne i Hercegovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije