Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanstvena fantastika

Na zemlji postoje hibridi ljudi i izvanzemaljaca?

roswell
12.12.2009.
u 09:18

Prva su istraživanja pokazala kako je lubanja stara oko 900 godina te da je osoba u trenutku smrti bila stara oko pet godina.

Lubanja koju je pronašao bračni par davne 1930. godine u Meksiku postala je velika atrakcija nakon što je američki znanstvenik Lloyd Pye izjavio kako se radi o lubanji ljudsko-izvanzemaljskog hibrida.

Kontroverzni znanstvenik, kojemu je meksička obitelj u čijem su se vlasništvu nalazili neobični posmrtni ostaci, predala lubanju još 1999. godine, sada želi završnim istraživanjima otkloniti nedoumice kolege te dokazati kako se zaista radi o "nasljedniku" izvanzemaljca.

Prva su istraživanja pokazala kako je lubanja stara oko 900 godina te da je osoba u trenutku smrti bila stara otprilike pet godina. Osim što lubanja po svom izgledu nalikuje na Aliena, DNK-analizom je utvrđeno da nije moguće utvrditi tko je otac bića, za koje drugi znanstvenici smatraju da je bila osoba s genetskim defektom, vjerojatno Hutchinson-Guilford sindromom.

Hoće li Pye svojim istraživanjem uspjeti dokazati postojanje izvanzemaljskog života na zemlji, ostaje za vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 69

OR
orisis
10:14 13.12.2009.

zakaj ne pitaju bolnichare ili doktore.To je dijete dugo patilo prije nego je umrlo...

Avatar jura-100
jura-100
15:06 13.12.2009.

Možda da pitaju našeg Mišaka - on bi sigurno mogao reći nešto jako pametno o tome... :)

OB
-obrisani-
10:13 12.12.2009.

venlo... .daj mazni jos jednog apaurina inace ces opet u Vrapce, a prosli put smo te jedva zvadili van....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije