Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve prema moru

Na zagrebačkoj zaobilaznici kolona duga 17 kilometara

guzva, kolona (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/6
30.07.2011.
u 12:40

Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 8 km. Vozačima se savjetuje da za izlazak s autoceste koriste i naplatu Demerje.

Kolona vozila koja ulaze na autocestu A1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Sveta Nedelja (oko 11 km), a iz smjera istoka oko 17 km (kod mosta Sava, blizina čvora Ivanja Reka), javlja HAK.

Zbog pojačanog prometa na izlazu s autoceste A1 na čvoru Vrgorac, vozila se preusmjeravaju na čvor Ravča.

Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 8 km. Vozačima se savjetuje da za izlazak s autoceste koriste i naplatu Demerje.

Pojačan je promet i na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u smjeru Zagreba kolona je na 9. km. Promet je trenutno prekinut kod tunela Frukov Krč u smjeru GP Macelj, zbog gužve kod naplatnih postaja Trakošćan (kolona je duga oko 1,5 km).

Na graničnim prijelazima Bregana, Pasjak, Rupa, Plovanija i Kaštel pojačan je ulazak osobnih vozila, čeka se od 30 minuta do jedan sat, na Maclju je pojačan promet u oba smjera, a na Bajakovu i GP Karasovići izlazak.

 

Ključne riječi

Komentara 7

SA
savcar
18:03 30.07.2011.

kad ce im vise iz **** u glavu?!!!Mi se dicimo kolke su kilometarske kolone pred naplatnim kucicama?!!!Kaj ce nama auto ceste ako cekas satima na naplati?koja je svrha te auto ceste?Uvedi vise tu vinjetu i be done with it!!!Srusiti kucice, bit ce jeftinije nego ih odrzavati i odrzavati one koji njih odrzavaju i eto ti rentabilnog projekta

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:07 30.07.2011.

Slazem se, savcar. Ovakva maltretirajuca iskustva turista su trebala biti osujecena i sprijecena. Sve te ljude iz naplatnih kucica treba poslati na ciscenje okolisa autoceste.

FE
Felicijen
16:00 30.07.2011.

Sada je najljepše u Zagrebu kad Zagrepčani odu doma....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije