Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnost o društvenim mrežama

Na vlastitom vjenčanju mijenjao statuse na društvenim mrežama

crkva
Arhiv VL/AFP
03.12.2009.
u 14:45

Prije nego li je poljubio svoju mladenku, Dana Hanna je izvadio mobitele i počeo mijenjati statuse na Facebooku i Twitteru.

Dana Hanna, američki zaljubljenik u tehniku, ni na vlastitu vjenčanju nije mogao odoljeti zovu cyberspacea. Nakon što je izrekao sudbonosno "da", Dana nije poljubio svoju ženu, nego je iz džepa izvadio dva mobitela kako bi i on i njegova voljena sretne vijesti podijelili s onima koji nisu prisutni, odnosno onima s kojima kontaktiraju na Facebooku i Twitteru.



Svećenik koji je očigledno bio upućen u nesvakidašnje planove mladoga bračnog para, nakon što su mladenci postavili odgovarajuće statuse, zaključio je kako je ceremonija uspješno završila jer je sve objavljeno na Facebooku te se mladi par konačno uspio poljubiti pred okupljenom rodbinom i prijateljima.

Poruku možete pročitati ovdje.

Komentara 3

LA
laki
16:20 03.12.2009.

Ne znam kakfve veze ima slika s tekstom?

BT
bili-tartuf
15:01 03.12.2009.

takav isti je i Kamocés´,..jedino cá bi se on \"ozenija\" za muskega...-:))

OB
-obrisani-
05:44 05.12.2009.

je da se približava dan dječje radosti ali ne treba varati sa slikama ,jučer je crkva bila uz tekst o prodaji crkve u americi...glupost do božjih nogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije