Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedio s predsjednikom
Povratak na članak

Bivši Trumpov savjetnik pod istragom: Rusi mu platili za večeru s Putinom

Čini se da je Flynn prekršio zakon kada u svom zahtjevu za produljenje sigurnosne akreditacije početkom 2016. nije naveo da je primio novac od ruske televizijske mreže Russia Today (RT).

Komentari 5

Avatar viki_nuland
viki_nuland
23:56 25.04.2017.

Kako se usudio sjedati za istim stolom, pa zar mi cionisti uzalud trosimo milijarde na propagandno pranje mozga da nam ovaj to pokvari veceravajuci za istim stolom s objektom nase propagande.

VL
Avatar intimus500
intimus500
10:34 26.04.2017.

bilo kuda ... mali putler svuda :()

VL
Avatar mason
mason
00:02 26.04.2017.

Prijavio bi on da je primio pare ali zaboravio,zaboravan covjek.Ako prizna tko je jos upleten u vezu sa Rusima treba mu dati neku minimalnu kaznu od mozda 15 godina zatvora.Ako je zaboravio imena tih ljudi onda ga osudit na 99 godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.