Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada i dokazano
Povratak na članak

Na tržištima novijih članica EU često se prodaje lošija i skuplja hrana

Zastupnica Sehnalova je objasnila proces istraživanja i navela kako je konzultirala i proizvođače po objavi rezultata, ali se dio nije povratno javio

Komentari 5

MI
mirr
17:25 03.07.2015.

ma ko bi reko...

VL
DU
Deleted user
17:55 03.07.2015.

To je nazalost istina. Pogeldajte samo razliku izmedju njemacke (ima je Müller gotovo uvijek) i poljske (svi trgovacki lanci) Nutelle!!!

VL
ZV
zvocalo
20:51 12.07.2015.

To je klasičn zvlačenje novaca iz bivših komunističkih zemalja. Dobrim dijelom i zato što one nemaju razvijenu kulturu tržišta, nadzora i pravosuđa. Ali imaju nezainteresirane političare koji ne mare za narod.I to če na žalost dugo tako biti.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:36 04.07.2015.

Lako je prodavati lošu robu slabije kvalitete u nekadašnjim bivšim socijalističkim zemljama u kojima je nekada i žuta banana bila rijetkost a kamo li ne i deterdžent.Još uvijek plaćamo paprenu cijenu komunizma.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:25 14.07.2015.

neka tuže te kompanije. ionak su zapadnoeuropske, nisu njihove. ništa bez masne odštete!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.