Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična nezgoda

Na trajektu u Splitu škoda pala na BMW pun Slovaka

trajekt
Foto: MMPI
1/3
01.08.2011.
u 20:33

Srećom nitko nije ozlijeđen, iako su se u automobilu slovačkih registracija nalazile četiri mlađe osobe

Osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka pao je s gornje platforme trajekta na drugi automobil koji je bio u garaži trajekta, priopćilo je ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Nesreća se dogodila oko 17 sati u splitskoj luci na usidrenom Jadrolinijom trajektu Marjan, kada je automobil s gornje platforme krenuo k izlazu bez dopuštenja. Pao je na automobil slovačkih registarskih oznaka, a srećom nitko od četvero mlađih osoba koje su se nalazile u njemu nije ozlijeđen. Unatoč tome, nakon nesreće su ih pregledali liječnici hitne pomoći.

Prema izjavi zapovjednika trajekta, nakon što je brod iz Supetra pristao na vez 10 u luci Split i iskrcao putnike i vozila iz donjeg dijela garaže, vozilo s gornje platforme uputilo se na izlaz bez dopuštenja te je palo na stražnji dio drugog osobnog automobila slovačkih registarskih oznaka.

Ključne riječi

Komentara 17

LI
Livijo
21:59 01.08.2011.

Sreca u nesreci ako me oci i zdrav razum dobro sluze, da nebi Slovaka dolje zavrsilo bise puno drugacije. Kriv je prevoznik (vise nego ocito) sto dok izlazna platforma nije spustena, treba fizickom preprekom sprijeciti izkrcavanje odnosno izlazenje s gornje platforme. Jadni Slovak.

CU
cunt
22:45 01.08.2011.

eto opet nepravde, škoda pala na BMW pa zar to nije moglo obrnuto e,,,,,,Krleža

RO
rotten
21:40 01.08.2011.

a ljudi kad covjek iz agrokor koncerna mora biti brz...nece mu Todoric dati placu da spava na trajektu nego cim trajekt stane ajde diko u obilazak i ispuni mjesecni plan(Automobil je od Zvijezde ) :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije