Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARIZ
Povratak na članak

Na summitu o klimi jednoglasni pozivi za spas planeta i prva neslaganja

Hollande: Borba protiv terorizma i borba protiv klimatskog zatopljenja su dva velika svjetska izazova koje moramo riješiti

Komentari 12

SN
snajpa
03:10 01.12.2015.

puno se prica, a malo se kaze. padaju case sa moje stalaze

VL
XA
xaron
03:43 01.12.2015.

Evo oni se " dogovorili " o klimi a u Siriji se kuha III SR. Ovo je kao u Titaniku , brod tone a orkestar ( vidi sliku ) svira svoju muziku. Kako god okrenes , propali smo , od klime ili od bombi - koja je razlika.

VL
GR
greenvest
22:19 30.11.2015.

Kada će u Hrvatskoj početi otvarati tvornice i kada će u Hrvatskoj početi proizvodnja ičega?...pa makar i stajskog gnoja?...da kad već ne možemo našoj djeci garantirati siguran planet, onda barem da ako će kopati po kontejnerima danas sutra, da barem imaju kakve rukavice da se ne zaraze...

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
09:31 01.12.2015.

Na summitu o klimi jednoglasni pozivi za spas planeta i prva neslaganja među predstavnicima Most-a sa balkana, Vijadukt-a sa Kine i Neboder-a sa SAD-a.

VL
SZ
slaven.zadravec
09:52 01.12.2015.

Treba dogovoriti / nametnuti plaćanje za svako ispuštanje stakleničkih plinova (prošlo i buduće), a pregovori se mogu voditi oko cijena.

VL
AT
Atlantis1
22:16 30.11.2015.

Nema komentara. jer osim ustasa i partizana, Srba, cirilice, pedera, udbe, crkve, Rvate nista drugo ne zanima. Zive na svom planetu Croataniji u nekoj drugoj galaksiji.

VL
DU
Deleted user
07:50 01.12.2015.

Ma, ova hrpica ljudi su direktni krivci odumiranja našega planeta! Ovu sliku bi tebalo uvećati i uokviriti ju, da za sva pokoljenja znaju tko je kriv za uništenje nihova života! Kako se samo bezobzirno cere, sve za svog boga "$" ili "€"! Na žalost, novac nebu skoro modli ni jesti ni piti, a pogotovo piti! To su monstrumi današnjeg čovječanstva! Već danas, ako želiš imati nešto prirodno, moraš gornji sloj zemlje bar 1m duboko pokupiti i umjesto nje staviti "humus", ako već i toga ima, toliko je zaražena zemlja, pogotovo u zemljama gdje nemilice bacaju herbicide, fungivide, pesticide, nebi li im narastao koji kilogram više radi zarade! U svakom slučaju, ne piše nam se dobro!!!!!

VL
MN
matija njavro
08:30 01.12.2015.

Dajte se pocnite baviti daesh-om

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.