Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandali na groblju

Na spomenik borcima NOB-a postavili svinjsku glavu

svinjska glava
Foto: Ivoca Galović/PIXSELL
1/3
22.08.2012.
u 14:32

Policija je dojavu o oskvrnuću na groblju u Novoj Gradiški zaprimila jučer oko podneva

Nepoznat netko na grob palim borcima NOB-a postavio je svinjsku glavu!

Policija je dojavu o oskvrnuću na groblju u Novoj Gradiški primila jučer oko podneva.

Netko je, izvijestili su iz PU brodsko-posavske, tijekom kolovoza oštetio četiri spomenika. Policija istražuje tko.

Tamnim sprejem nagrđena je neki dan, pak, nadgrobna ploča palim borcima 28. slavonske divizije 1945. poginulim za oslobođenje Petrinje. Netko ju je "ukrasio" crnim svastikama

 

Komentara 33

Avatar Idler 3
Idler 3
15:12 22.08.2012.

Najljepši trg u mome gradu i dalje nosi naziv po njihovom dragom vođi !!! Predsjednik moje države i svi redom iz državne vrhuške redovito se klanjaju vojvodi Đuiću u Srbu....al koga briga....nek je netko negdje postavil svinjsku glavu.

MA
martinis
15:00 22.08.2012.

Hoće li se itko tako zgražati nad Hudom Jamom, Jazovkom i tisućama drugih jama ili pak nad hrvatskim vojnim grobljem na Mirogoju koje je porušeno i na njemu 1945.-e javni zahod napravljen !! Što se tiče partizanskih spomenika, njih sve treba u jedan park koji treba zatvoriti, nazvati nekako "Park totalitarizma" i naplaćivat ulaznice, upravo tako su se Mađari riješili svojih ostataka komunizma ...

LI
lidija
14:58 22.08.2012.

Ne treba se čuditi,ova vlada radi na stari princip-podjeli pa vladaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije