Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nabujale karlovačke rijeke
Povratak na članak

Vodostaji u danu veći za čak 140 centimetara, problemi s odronima obala rijeka

Na karlovačkom je području od petka palo najviše kiše u Hrvatskoj

Komentari 6

EU
eurobanana
10:05 24.05.2015.

Zasto nisu uzeli od Boze Prke sa tanih racuna 100 miljuna € i napravili nasipe...a on tako i tako za to nema pokrice...AMEN

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:40 24.05.2015.

također nisam sklon žutom novinarstvu stila 24 sata. ovo ispada kao da su poplave i da je katastrofalno stanje nekome tko nije u hrvatskoj. istina iz prve ruke - vodostaj se povlači.

VL
ŠU
šušnjar
16:07 24.05.2015.

Letovanić "hvala"hrvatskim vodama ,"hvala"vladi republike hrvatske i "hvala"Ivici Perkoviću. Gospodo primite se posla oćistite korita rijeka, uredite nasipe i ulicu Lužice koje praktički više i nema.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:39 24.05.2015.

htv treba ukinut pretplatu - ionako služi samo hdzu da pobjede i šire propagandu i crkvi za širenje tumačenja prema glasu koncila. nisu jučer prenosili eurosong, nisu sudjelovali u evroviziji, time su nanijeli štetu hrvatskom turizmu. ovakve vijesti ne prenose uživo niti imaju titlove obavijesti i zbog toga oni nemaju servis javnog informiranja nego politika jednoumlja i cenzure - kao takve ih treba privatizirati a ne da od nas lihvare da financiramo hdz i crkvu.

VL
OB
Objektivno...
10:29 24.05.2015.

... pretpostavljam da nas u predizbornoj godini premijer neće opet pozivati da ko lani zovemo onaj nečiji privatni telefon 060 kako bi pomogli poplavljene?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.