Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako Andabak
Povratak na članak

'Na prodaju je 
sve osim obitelji, 
a s državom ne želim imati posla'

Da se bolje brinemo, imali bismo triput bolje rezultate, a hranu uvozimo umjesto da proizvodimo

Komentari 5

DA
darwil
16:24 09.02.2015.

Još nisam čuo da su njegovi djelatnici štrajkali,da je s gosp.Andabakom bilo ikakovih aferčica a kamoli afera,da je propala bilo koja njegova djelatnost ili da je ikoga oštetio.Dakle može se ali bez uplitanja države i političara. Svaka čast!

VL
SJ
Sve je uzalud
15:52 09.02.2015.

.............država je najveći hohštapler..........zlostavljač.............

VL
EX
explorer
15:56 09.02.2015.

Neće z državom imat posla veli. E sad mi je jasno zakaj već par let stoji javno-privatno partnerstvo h Stubičkim Toplicama, bez da je lopatu zapičil na gradilište . :D

VL
MI
miso
01:50 10.02.2015.

Problem nastane kad država, koju ne trebate i ne zovete, dođe sama i uzme vam recimo 30 milijuna kuna robe, zato jer sanitarna inspektorica iz ministarstva zdravstva (Zora B.) ne zna da živa nije otrov II. skupine, već ona smatra da je iz I. skupine, pa nakon 14 dana prizna pogrešku, ali robu vam ne vrati niti nakon 12 godina, a vi uložite i dobijete sve dozvole potpisane od ministra Hebranga. ... Jako je sasvim u pravu, ali kako izbjeći torturu države u opisanom slučaju?

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
16:28 09.02.2015.

Dok su muzli drzavu u "drzavno-privatno" partnerstvo tada je valjala a sada kada su je ogulili do koske vise ne valja......pametnom dosta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.