Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

U dvije prometne nesreće poginule dvije starije pješakinje

prometna
Davor Javorović/PIXSELL
Autori: kh/VLM, mpn/VLM
07.07.2010.
u 17:15

Kada je zakoračila na cestu, mladi ju je vozač udario prednjim dijelom svoga vozila.

KNEŽEVI VINOGRADI - Smrtno je stradala 67-godišnjakinja iz Batine danas oko 14.30 sati kada je na nju u Glavnoj ulici u Kneževim Vinogradima naletio osobni automobil. Vozilom polo upravljao je 21-godišnjak iz Zmajevca. Žena se u trenutku kada je mladić prolazio cestom kretala lijevom stranom te pokušavala prijeći kolnik iako u blizini nije bilo pješačkog prijelaza. Kada je zakoračila na cestu, mladi ju je vozač udario prednjim dijelom svoga vozila, a ona je od ozljeda na mjestu preminula.

Usmrtio 80-godišnju pješakinju i pobjegao

Danas oko 12.20 sati u Staroj Ploščici nedaleko od Čazme poginula je 80-godišnja pješakinja Kata V. iz Stare Ploščice. Sumnja se kako ju je usmrtio 27-godišnjak s područja općine Ivanska. Naime, opel astrom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je županijskom cestom kroz Staru Ploščicu i ispred kućnoga broja 90 prednjim dijelom vozila udario pješakinju koja je u tom trenutku počela prelaziti kolnik.

Pješakinja je odbačena na parkiralište ispred lokalne trgovine, a vozač je pobjegao s mjesta događaja. Kata V. prevezena je u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je u 15.25 sati zbog zadobivenih ozljeda preminula. Nakon potrage nešto poslije 17 sati u Vlaislavu pored Koprivnice pronađeni su vozilo i 27-godišnjak s područja općine Ivanska za kojeg se sumnja da je njime upravljao u trenutku prometne nesreće. Policijski službenici Policijske postaje Čazma nastavljaju kriminalističko istraživanje. Ovo je dvanaesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:25 07.07.2010.

Nije prilagodio brzinu uvjetima na kolniku....

IB
istina_boli
19:39 07.07.2010.

Cesta je za vozila, a pjesacki prelaz za pjesake. Ako se prelazi cesta na neobiljezenom mjestu, prvo se propuste sva vozila, pa se onda prelazi cesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije