Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEŽURNI TELEFON

Na pitanja građana odgovarat će bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec

Antun Korušec
Damir Špehar/PIXSELL
09.10.2014.
u 15:58

U dopisništvu Večernjeg lista u Bjelovaru gostovat će u utorak 14. listopada od 10 do 11 sati

Omogućiti svojim čitateljima i ostalim građanima neposredan kontakt s predstavnicima gradske uprave i gradskih tvrtki, osnovni je cilj koji Večernji list želi postići uvođenjem nove rubrike Dežurni telefon. Nova rubrika pružit će mogućnost građanima da iz prve ruke, točnije od najkompetentnijih ljudi dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju ili muče, a tiču se svakodnevnog života u gradu (grijanje, struja, vodoopskrba i odvodnja, komunalni problemi, prometna infrastruktura, školstvo, zdravstvo i sl.). Ovom rubrikom Večernji list želi isključivo biti na korist građanima i stoga u njoj neće biti mjesta za politička prepucavanja i politikantstvo.

Prvi gost u dopisništvu Večernjeg lista u Bjelovaru bit će bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec. Na pitanja građana odgovarat će u utorak, 14. listopada od 10 do 11 sati, a možete ga zvati na broj dežurnog telefona 043/492-500. Pitanja već sada možete slati i na e-mail bjelovar@vecernji.net. Svi koji budu pitanja postavljali telefonom ili ih slali e-mailom trebali bi se, kako to i priliči, predstaviti imenom i prezimenom jer na anonimna pitanja gradonačelnik neće odgovarati. Pitanja i odgovore objavit ćemo na bjelovarskim stranicama Večernjeg lista u srijedu, 15. listopada. Bude li potrebno, s objavom nastavljamo i sljedećih dana.

>> Mali gradonačenik sazvao Malo gradsko vijeće Bjelovara

Komentara 1

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
10:04 22.09.2017.

KRIMINALNA ODVJETNIČKA MAFIJA U BJELOVARU Sada mi je stvarno svega dosta! Poštpvana gospođo Ema Branica i gospođo Ivana Paradžiković, urednice TV-e emisije Provjereno. Danas (21.09.2017.,) gledao sam vašu emisiju u 22,30 sati, o obitelji Šajnović – Sužnjević, i ono štošto mi je prvo upalo u oči je: „Imaju više od 830-etak kaznenih prijava i nisu odgovarali niti za jednu... Između ostaloga u vašoj emisiji je bio i spomenuti gospodin Krunoslav Kuzle, gdje se navodi da je bio djelatnik policije u Garešnici, tj. da otišao je poslije raditi na novu dužnost u Općinsko državno odvjetništvo u Pakracu. U ovome mome pismu šaljem vam svoju kaznenu prijavu – koju je „odbio“ i potpisao Krunoslav Kuzle. Na žigu kaznene prijave piše gdje dotični gospodin Krunoslav Kuzle radi. Pa, se i sami možete uvjeriti. Ovo nije jedina kaznena prijava koju je zamjenik Općinskoga državnoga odvjetništva odbacio u Bjelovaru. Zar, nije sumnjivo da g. Kuzle je odbacio gotovo sve moje mnoge prijave protiv raznih počinitelja kaznenih djela?! Tog zamjenika ODO-a viđam ovih dana često u Bjelovaru, kao za vrijeme svoga radnoga dana šeće se i kupuje sebi namirnice po dućanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije