Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKA KRIŽALJKA

Na Pantovčak bi kao savjetnik mogao doći i Vladimir Faber

faber-txt
Anto Magzan
11.01.2010.
u 18:37

Iako je Josipović sam poželio da mu predstojnik ureda bude šef izbornog stožera, liječnik Mirando Mrsić, on se navodno još nećka.

Među ljudima od Josipovićeva povjerenja vjerojatno će biti esdepeovci, neki iz izbornog stožera, možda i neki Mesićev savjetnik, ali i neki koji nisu bili eksponirani u kampanji.

Iako je Josipović sam poželio da mu predstojnik ureda bude šef izbornog stožera, liječnik Mirando Mrsić, on se navodno još nećka.

Kuloari na savjetničkim mjestima vide i novinara Dragu Pilsela, profesore s FPZ-a Damira Grubišu i Ivan Grdešića, policijske stručnjake Vladimira Fabera i Darka Dundovića te esdepeovce Antu Kotromanovića, Zlatka Gareljića i Ranka Ostojića.

Nova glasnogovornica trebala bi biti Danica Juričić, a od Mesićevih savjetnika spominje se
Siniša Tatalović.

Ključne riječi

Komentara 18

BT
bili-tartuf
19:05 11.01.2010.

lipa garnitura,..jos´da dodaju -Loncára i Perkovic´...bili bi \"komplet\"...

OB
-obrisani-
19:08 11.01.2010.

Ivo Josipović če voditi Hrvatsku u bolja vremena. Sada treba pokušati ostati zapadno balkanska velesila, do druge godine vratiti 45 milijardi eura kredita i napraviti sve da se uđe u EU prije jakih Albanije i Srbije.

LA
labin33
20:09 11.01.2010.

Dali je to onaj isti Faber koji se iskazao akcijom na dinamovu stadionu 1990-te kad je tadašnja milicija tako neljudski napala navijače i igrače Dinama, SRAMOTA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije