Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u londonu
Povratak na članak

Na mladića pao znak s kladionice i na mjestu ga ubio

Znak duži od devet metara nalazio se iznad cijele kladionice i u jednom je trenutku samo pao na nogostup baš kada je pokraj nje prolazio mladić

Komentari 4

VE
verica2
08:54 29.01.2013.

Tragično stradao! Zar se može sretno, duhovito ili veselo stradati?

VL
Avatar kravata
kravata
08:58 29.01.2013.

Prije par dana se to dogodilo u duga resi pala nadstrešnica novo sagrađenoj zgradi NTL-a na ulazna vrata. Nisam nigdje pročital, da če neko odgovarat već samo nije niko nastradal. Ne odgovara ni projektant ni izvođać a kontrolni vjerovatno neznaa di je ta zgrada NTL. Novac, sila i neznanje vlada u današnjem građevinarstvu.

VL
IN
insignia
09:19 29.01.2013.

Klađenje te kad tad dođe glave.

VL
Avatar kilo
kilo
09:19 29.01.2013.

Kladionice su opasna stvar! Bolje ne ići ni blizu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.