Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Na kioske je stigao novi VP - magazin za vojnu povijest!

vojna povijest
VL
05.07.2011.
u 13:50

Glavna priča četvrtog broja jest jedna od najkontroverznijih tajnih operacija Drugog svjetskog rata, o židovskim padobrancima u Hrvatskoj 1944. godine.

Od danas na kioscima potražite četvrti broj novog mjesečnika na sjajnom papiru u izdanju Večernjeg lista.

U izdanju Večernjeg lista izlazi četvrti broj Vojne povijesti, mjesečnika za vojnu povijest koji se najviše bavi temama iz 20. stoljeća, i to ponajprije Drugim svjetskim ratom te Domovinskim ratom. Obrađuje i Prvi svjetski rat te druge povijesne događaje prije 20. stoljeća. Časopis popularizira povijesnu znanost: širem krugu čitateljstva približit će niz zanimljivih tema, događaja, nepoznanica, ali će u svom pristupu biti ozbiljan, autentičan, vjerodostojan, utemeljen na činjenicama...

Glavna priča četvrtog broja jest jedna od najkontroverznijih tajnih operacija Drugog svjetskog rata, o židovskim padobrancima u Hrvatskoj 1944. godine. Tu je i velika bitka o kojoj se malo zna – boj za Strugu i Dvorsko Pounje 1991., zatim analiziramo zašto je prešućen vojskovođa Svetozar Boroević iz Prvog svjetskog rata, a tu su još i mnoge druge teme.

Cijena je 19,99 kuna. Upite šaljite na e-mail vecernji@vecernji.hr.

Ključne riječi

Komentara 13

MO
mozel
15:32 05.07.2011.

Hoce te li jos pisati kako su govorili izmedju sebe NEMUSTIM JEZIKOM a da nije bilo Titovih partizana cijeli svijet bi bio unisten.

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
20:30 05.07.2011.

? o cemu se radilo

OB
-obrisani-
15:30 05.07.2011.

Za Svetozara sam znao i prije. Njega su prešutili jer je rekao da je Hrvat iako je pravoslavac, a to nije tada (a ni sada ) pasalo velikosrpskoj propagandi i posrbljavanju svih pravoslavaca na području BiH i HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije