Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao do 60.000 kuna
Povratak na članak

Na ime političara i direktora naručio skupe smartphone

Uhićen je i osumnjičen da je počinio 28 kaznenih djela računalne prijevare i isto toliko nedopuštenih uporaba osobnih podataka, pri čemu je od prosinca lani do polovice ove godine zaradio 60.000 kuna, a građani i tvrtke na čije su adrese počeli stizati računi, obavijesti i ovrhe zbog dugovanja za kupljene mobitele koje nikad vidjeli nisu, oštećeni su za najmanje 45.000 kuna...

Komentari 3

TE
TechnoCroat
19:51 30.10.2014.

Bravo hrvatski Robin Hood! Bas me zanima da li ce i prevareni politicari sad trebati od saltera do saltera i brojne molbe da izbjegnu ovrhu. Nesto mi govori da nece.

VL
IV
Ivanveliki
20:36 30.10.2014.

pa dobro toliko pravnika koji su radili ovrsni zakon, a ispao cirkus! kakav je to ovrsni zakon kad dopusta da se legalnom ovrhom moze naplatiti kriminalna prijevara?

VL
Avatar ivica48
ivica48
08:09 01.11.2014.

Mi Hrvati dajemo svako nas OIB narucito na ulici potpisi za ovo za ono ja samo poreznoj i banki

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.