Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nož u prsima

Mladić tvrdio da se stric sam ubo u prsa

mrtav na plaži
Ivo Čagalj/PIXSELL
01.07.2011.
u 10:35

Policija je isključila indicije da je riječ o suicidu. Na ispitivanju je bila cijela obitelji. Okolnosti još nisu jasne

Domagoj Novoselnik (32) pronađen je mrtav s nožem u prsima danas oko ponoći u obiteljskoj kući u Vrisniku na otoku Hvaru.

Kako neslužbeno doznajemo, prema priči maloljetnika, a navodno je riječ o nećaku ubijenog muškarca koji je bio na obavijesnom razgovoru, 32-godišnjak je sam sebi zabio nož u prsa. No istražitelji njegovoj priči nisu previše vjerovali.

Naslijedio očevu tvrtku

Dapače, isključili su mogućnost samoubojstva te slučaj vode kao ubojstvo. Zašto je mladić dao takvu izjavu policiji, zasad je tajna. Kako smo neslužbeno doznali, glavna sumnja pada zasad pada baš na maloljetnika koji je zatečen pored tijela.

U svakom slučaju, Novoselnik je uboden nožem u desnu stranu prsišta, pokraj ključne kosti, a na tijelu ima i druge ozljede. Navodno su na obavijesne razgovore pozvani svi ukućani. Domagoj Novoselnik, strojarski tehničar iz Virovitice, živio je u Vrisniku kod Jelse. Vijest o tragičnoj smrti Domagoja Novoselnika iznenadila je i šokirala susjede i stanovnike virovitičkog prigradskog naselja Milanovac, u kojemu je odrastao. Domagojev otac Stjepan Novoselnik, ugledni virovitički građevinar, radio je u virovitičkoj tvrtki Rad, a kada je tvrtka propala, osnovao je svoju građevinsku tvrtku te se preselio s obitelji na Hvar, gdje se bavio poduzetništvom u građevinarstvu.  Stjepan je preminuo prije pet godina, a sinu Domagoju ostavio je tvrtku u naslijeđe. Za Domagoja susjedi kažu da je bio vrijedan i povučen, a za njegovu suprugu Slađanu, mlađu od njega, koja je iz susjednog naselja Golo Brdo, također tvrde da nije bila nasilna.

Nedavno bili u Virovitici

– Prije desetak dana Domagoj je boravio u Virovitici u posjetu sestri Martini zajedno sa suprugom Slađanom i dvoipolgodišnjom kćerčicom.

Bili su dobro raspoloženi, po čemu smo zaključili da su ranije bračne razmirice uspjeli razriješiti. Obožavali su svoju kćerčicu koja ih je, vjerojatno,  nakon razvoda, vratila u brak – kažu Milanovčani.

Komentara 8

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
12:16 01.07.2011.

Ne razumijem,zašto toliko ljudi ćini samoubojstva u obećanoj nam sretnoj Hrvatskoj?

KA
karambita
15:11 01.07.2011.

Ne razumijem, raznio se bombom, a lice okrenuto prema zemlji....o cemu se ovdje radi,,,,ako se raznio bombom, onda su djelovi tjela na svim stranama

OB
-obrisani-
11:12 01.07.2011.

o ružnih li vesti......ovo u nišu pa to u hvaru.....a takav je i dan jugoslaveni poludeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije