Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan posao

Na graničnom prijelazu Karasovići zaplijenjeno 232 kg marihuane

Marihuana
PU dubrovačko-neretvanska
23.01.2013.
u 15:18

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko četiri milijuna kuna, u uličnoj preprodaji na području Hrvatske dosegla bi iznos od skoro 12 milijuna kuna, a ta bi vrijednost na zapadnom europskom tržištu bila dvostruko veća.

Suradnjom policijskih službenika Policijske postaje Gruda i djelatnika Carinske ispostave Karasovići, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići spriječen je pokušaj krijumčarenja 232,794 kg marihuane.

U noći s ponedjeljka na utorak carinici su pregledali teretno vozilo albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji državljanin Albanije. U prednjem dijelu prikolice uočen je posebno prerađen prostor u kojem se nalazilo više PVC i platnenih vreća s paketima karakterističnim za pakovanje opojnih droga.

Osumnjičeni 47-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a kriminalističko istraživanje nastavlja se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti, odnosno otkrivanja i procesuiranja osoba uključenih u ovo krijumčarenje.

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko četiri milijuna kuna. U uličnoj preprodaji na području Hrvatske dosegla bi iznos od skoro 12 milijuna kuna dok bi ta vrijednost na zapadnom europskom tržištu bila dvostruko veća.

>>Istranin u Zagrebu 'pao' s oko 9 kg marihuane, u kući našli još 8 kg

>>Na Bajakovu 'palo' više od 10 kilograma marihuane

>>Zaustavili vučnu službu i u autu pronašli 21,5 kg marihuane

Komentara 1

NO
nono
17:26 23.01.2013.

sve to treba spalit na sred maksimirskog stadiona pred 50000 zadovoljnih i razdraganih kibica.Da vidim tko bi onda bio protiv maminja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije