Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Advent u Bjelovaru

Na gradskom korzu otvoren 4. Božićni sajam

bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
29.11.2014.
u 22:11

U 15 tipiziranih drvenih kućica građanima će se sve do 6. siječnja svakodnevno nuditi različiti domaći proizvodi

Paljem prve svijeće na velikom adventskom vijencu večeras je na bjelovarskom korzu na simboličan način otvoren četvrti bjelovarski Božićni sajam pod nazivom "Advent u biskupskom gradu Bjelovaru".

Riječ je o manifestaciji koja ima kulturno-zabavni, ali i gospodarski karakter. U 15 tipiziranih drvenih kućica od danas pa sve do 6. siječnja građanima se svakodnevno nude različiti domaći proizvodi lokalnih proizvođača, bjelovarskih obrtnika i vlasnika OPG-a. U ponudi se tako mogu naći domaći suhomesnati proizvodi, kolači, vina i voćne rakije te pčelinji proizvodi pa sve do različitih rukotvorina. Osim u kupnji domaćih proizvoda građani će moći uživati i u prigodnim zabavnim programima.

Već po tradiciji prvu svijeću na adventskom vijencu uz prigodne riječi kojima je čestitao organizatoru i pozvao građane da svakodnevno obilaze sajam, upalio je bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec. Svečanost otvaranja svojim nastupom obogatili su članovi HORKUD-a Golub i članice skupine Komedija iz Tomaša, a da sve ne bi imalo samo onaj komercijalni karakter pobrinuo se vlč. Krešimir Žinić, dekan bjelovarskog dekanata, koji je uz čitanje Božje riječi blagoslovio paljenje svijeće i sve nazočne.

>> Jelu iz Dubrave morali skratiti za tri metra da bi je postavili na Trg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije