Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI SUKOB

Na koljenima dočekao policiju nakon što je izrešetao bivšeg šefa

vrbani, ubojstvo (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/8
18.03.2011.
u 18:18

Još nisu poznati razlozi sukoba te zašto je 28-godišnjak pištoljem izrešetao 41-godišnjaka.

Nakon krvoprolića na gradilištu Zagrebgradnje koje je šokiralo stanovnike zagrebačkog naselja Vrbani policija je počela otkrivati detalje ubojstva čiji motivi još nisu sasvim poznati.

Odradivši posao u Istri radnici Zagrebgradnje vratili su se na slobodan vikend u Zagreb. Neki od njih odlučili su i podići plaće. Slobodan vikend, međutim, pretvorio se u tragediju. Sukob S.M. (28) koji je prije nekoliko dana dao otkaz i njegovog šefa  S.R. (41) završio je krvoprolićem na gradilištu.

Nisu poznati detalji sukoba te zašto je 28-godišnjak pištoljem izrešetao 41-godišnjaka. Prilikom pucnjave na gradilištu je bilo dosta radnika, a lakše je ozlijeđen i R.G. (29) koji je nakon odlaska u KB Dubrava ubrzo pušten iz bolnice.

Uznemireni građani nakon pucnjave dozvali su policiju. Stigavši na poprište zločina u Palinovečkoj ulici policajci su uhitili S.M. koji ih je u radničkom kontejneru dočekao na koljenima, a pored njegove žrtve bio je i lovački nož. Sumnja se da je njime također želio ozlijediti bivšeg šefa. 

Na kraju S.M. je odveden na obradu u PP Trešnjevka.

Ključne riječi

Komentara 175

Avatar Bjeda
Bjeda
20:44 18.03.2011.

Zamislite da su svi nasi ratnici imali snage doci pred sabor?!

Avatar beg
beg
19:19 19.03.2011.

obracun kod ok korala

DU
Deleted user
19:03 18.03.2011.

To je valjda jedan od ovih 80 000 koji nije dobio plaću pa je pop***** Ostalih 79 999 se izgleda još dobro psihički drže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije