Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor za pamćenje

Na fešti svetog Petra i Pavla policajci šakama izudarali Poljaka

bomba
Arhiva VL
02.07.2010.
u 15:12

Dvojica policajaca su ga, tvrdi, gurnula, bacila na pod i vezala lisičinama, a na pitanje što je napravio dobio je šakom u trbuh. U policiji tvrde da je pijan remetio javni red i mir, zbog čega je i prekršajno prijavljen.

SPLIT – Poljak Wiktor Antoni Siwek (25) cijeloga će života pamtiti ovogodišnju Fjeru svetog Petra i Pavla u Supetru, koja je za njega završila privođenjem u policijsku postaju. Prije toga dvojica policajaca su ga, tvrdi, gurnula, bacila na pod i vezala lisičinama, a na pitanje što je napravio dobio je šakom u trbuh.

U policiji tvrde da je pijan remetio javni red i mir, zbog čega je i prekršajno prijavljen. Međutim, Dinko i Dobrica Korlaet, domaćini kod kojih je Poljak odsjeo, tvrde da je njihov gost bez ikakva razloga maltretiran.

– Riječ je o sinu naših dugogodišnjih gostiju i prijatelja. Sramota što je momak doživio! – ljutita je Dobrica Korlaet. Policajci tvrde da istražuju postupke svojih djelatnika.

Komentara 6

Avatar stravaxx
stravaxx
23:07 02.07.2010.

to je to. kriva je fešta svetog petra i pavla. bozaniću ukinite tu feštu i više dragi milicioneri neće tući nejač.

DU
Deleted user
18:36 02.07.2010.

milicija trenira strogoću

BA
Bandit
08:13 03.07.2010.

- 02.07.2010. u 23:07h stravaxx je napisao/la: to je to. kriva je fešta svetog petra i pavla. bozaniću ukinite tu feštu i više dragi milicioneri neće tući nejač. Upravo tako idemo na referendum o ukidanju festi i o otkazima nadobudnimbudnim milicionerima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije