Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi u Ministarstvu

Na Facebook stavio fotografiju puške kojom je ubijen Đinđić

Đinđić puška
nadlanu.com
12.03.2013.
u 11:52

Službenik srbijanskog Ministarstva pravde Nikola Savić na svoj je Facebook-profil stavio fotografiju puške kojom je ubijen bivši srbijanski premijer Zoran Đinđić

Službenik srbijanskog Ministarstva pravde Nikola Savić na svoj je Facebook-profil stavio fotografiju puške kojom je ubijen bivši srbijanski premijer Zoran Đinđić, piše portal Na dlanu.

Fotografija postavljena na 10. godišnjicu ubojstva Zorana Đinđića izazvala je kritike na društvenim mrežama, prvo na Twitteru, a potom i na Facebooku. Na svoj profil stavio je snajpersku pušku kojom je ubijen Đinđić.

Alo! piše da je Savić uz pušku stavio i sliku Zorana Đinđića. "Jugoslavija se mora bombardirati. Samo nastavite bombardirati, popustit će oni", napisao je u statusu uz fotografiju, a to su riječi koje se pripisuju Đinđiću.

>>Srbija se prisjeća Zorana Đinđića ubijenog prije točno 10 godina

Komentara 1

KO
kopp29
22:24 12.03.2013.

odkuda njemu ta puska..mozda ju je on i sam koristio. Cijeli taj scenario i prica oko najboljeg i najsposobnijeg covjeka u povijesti srbije je malo cudna i misteriozna. Dobro oni znaju tko je stojao iza naredbi za likvidaciju...no nikada to nece priznati...kao sto su krili mladica i karadzica..kao nisu znali gdje su.Stvarno cudna vlada i drzava.Na vlasti su isti oni koji su nekada bili za milosevica..zato i je takva situacija kakva je sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije