Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deveta lokacija

Na berlinskim tračnicama pronađena još jedna bomba

berlin, brandenburška vrata
Reuters
13.10.2011.
u 12:38

Nije poznato kada je bomba podmetnuta, a stručnjaci smatraju da su sve postavljene istodobno

Još jedna bomba pronađena je u blizini tračnica u jugozapadnom Berlinu, izvijestila je njemačka policija. Glasnogovornik federalne policije, prenosi Guardian, objasnio je da će bomba biti deaktivirana, a od ponedjeljka je na devet lokacija pronađeno čak 16 bombi.

Upravo su zbog toga otkazane stotine linija vlakova, a zbog stručnosti berlinskih policajaca nitko nije ozlijeđen.

Za sada su se bombe aktivirale na samo dvije od devet lokacija. Prva je oštetila tračnice zapadno od grada, a druga se zapalila u središtu Berlina, ali kako nije eksplodirala, oštećenje je bilo neznatno.

Još uvijek nije poznato kada je posljednja bomba podmetnuta, a stručnjaci smatraju da postoji mogućnost kako su sve bombe postavljene istodobno. Nepoznata ljevičarska grupacija preuzela je odgovornost za bombu koja je oštetila tračnice zapadno od grada.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
patria
17:25 13.10.2011.

Ako je riječ o njemačkim ljevičarskim ekstremistima, sljedbenicima slavnih propaliteta, terorista i bandita kao što su bili oni iz skupine Baader-Meinhof, onda ovi trebaju izvršiti još mnogo terorističkih akcija, po mogućnosti sa što više mrtvih ideoloških neprijatelja i ostalih usputnih žrtava, kako bi bili dostojni svojih prethodnika i dosegli njihovu razinu slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije