Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA

Na Bajakovu zaplijenili 33 kilograma marihuane - vrijednost oko milijun kuna

droga
04.07.2016.
u 14:29

Marihuana je bila spakirana u 89 paketa i pronađena je u prepravljenim dijelovima vozila marke Chrysler Voyager srpskih registracijskih oznaka

Djelatnici policije i carine su u petak, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, zaplijenili 33 kilograma marihuane. Marihuana je bila spakirana u 89 paketa i pronađena je u prepravljenim dijelovima vozila marke Chrysler Voyager srpskih registracijskih oznaka. Vozilom je upravljao 32-godišnji srpski državljanin, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare voditelj Službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske Mario Karamatić.

Prema procjenama policije tržišna vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko milijun kuna.

- Ova zapljena najveća je u ovoj godini na graničnom prijelazu Bajakovo. Droga je bila skrivena u prepravljenom dijelu u vozilu koji je bio prekriven metalnom pločom koju su službenici carine morali otvoriti nasilnim putem. Naknadno je ustanovljeno da je za podizanje ploče postojao elektronički sustav, rekao je pročelnika Područnog Carinskog ureda Osijek Davor Petović.

>> U zajedničkoj akciji hrvatske i crnogorske policije uhićeno 10 krijumčara drogom

>> Od 2000 učenika, njih 25 posto se kladi, a čak je 90 posto konzumiralo alkohol

Komentara 2

OK
okus
11:01 05.07.2016.

Odlično. Napraviti ulje i podijeliti bolesnima.

OK
okus
11:02 05.07.2016.

I to besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije