Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ozlijeđenih

Na autocesti Zagreb-Rijeka zapalio se autobus sa 40 turista

bus,zapalio se,
Dominik Grguric/PIXSELL
19.06.2013.
u 17:56

Na autocesti Zagreb-Rijeka došlo je do samozapaljenja autobusa u kojemu je bilo 40 francuskih turista

Na autocesti Zagreb-Rijeka, prije ulaska u tunel Veliki Gložac u smjeru Rijeke, nešto prije 17 sati došlo je do samozapaljenja autobusa. Nitko od 40 francuskih turista koji su bili u autobusu nije ozlijeđen. Planulo je u motoru, no vozač je na vrijeme uočio crni dim na stražnjem dijelu autobusa i pred tunelom ga zaustavio, a putnici su izišli. Vatrogasci Autoceste i DVD-a Vrbovsko brzo su ugasili požar koji je tek bio u začetku pa je izgorio tek prostor oko motora.Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida koji još traje.

Iz HAK-a javljaju da se na dionici autoceste između čvorova Bosiljevo - Vrbovsko u smjeru Rijeke promet odvija usporeno.

>>Spasio dječaka nakon kobne igre: Gorio mi je na rukama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije