Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stup srama

N. Čavlović Smiljanec: Dužnici su platili osam milijuna kuna poreza

hrvatski sabor,nada čavlović smiljanec,slavko linić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
09.08.2012.
u 22:28

Ravnateljica Porezne uprave u intervjuu za HTV izjavila je kako je otkriveno oko tri tisuće građana čija imovina daleko premašuje prijavljene prihode

Na račun Porezne uprave u devet dana, otkad je objavljena lista poreznih dužnika, uplaćeno je osam milijuna kuna, rekla je ravnateljica uprave Nada Čavlović Smiljanec u intervjuu za HTV, dodavši kako je očekivala više. Potvrdila je kako se sastala s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem te da su dogovorili zajedničku strategiju kaznenog progona najvećih dužnika s Linićeve liste srama.

Rekla je i kako je otkriveno oko tri tisuće građana čija imovina daleko premašuje prijavljene prihode, te da se prva drugostupanjska rješenja u tim slučajevima očekuju odmah.

Komentara 8

DE
denis12345
23:17 09.08.2012.

Odnosno 0,016% od ukupnog duga. :-) I kako zna da je to zbog stupa srama i da više od 100 tisuća dužnika ionako ne bi uplatilo taj ogromni iznos.

FE
Felicijen
07:25 10.08.2012.

I to je kao uspjeh? Naravno, prvo malima treba skinuti glave. Velikima ionako ništa ne mogu...

ST
stefj
22:44 09.08.2012.

Hm, OK, sada ide progon... A najveći dužnici su Tempo, HRT, itd... Zar će sami sebe loviti? Naravno da neće, udarit će na privatni sektor i građane, što drugo očekivati od crvenih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije