Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sputnjik
Povratak na članak

MVP BiH optužio rusku novinsku agenciju za miješanje u unutarnjopolitičke odnose

Rusku novinsku agenciju Sputnjik ministarstvo je optužilo da se miješa u političke odnose unutar BiH plasirajući lažne informacije, nakon što je ta agencija u svojoj emisiji na srpskom jeziku objavila tekst u kojemu je ustvrdila kako postoji "tajni plan" za rušenje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika (na slici)

Komentari 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:23 24.11.2015.

Rusi se svugdje mjesaju, ali ih nitko ne dozivljava.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
20:18 24.11.2015.

Mamićev kompić (jedan od mnogih) s kojim je prao novce i pljačkao Hrvate uz zaštitu Karamarka i Mesića. Pravi domoljub iz Mesićeve kuhinje. FUJ!

VL
SP
Spidulek
21:44 24.11.2015.

E sad Putin ne će moći spavati.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
18:11 24.11.2015.

Ovaj Dodik je Mamićev kompić, domoljubi srbijanski.

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
17:38 24.11.2015.

He, he, Sputnjik sigurno nije pogriješio jer Dodika neprestano ruše, ali svima odgovara (Bošnjacima, Hrvatima, međunarodnoj zajednici) da na čelu RS-a ostane što duže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.