Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Kovač:
Povratak na članak

'Za hrvatsku arbitražni postupak više nije relevantan. Arbitražni sud svojim postupcima narušio je vlastiti ugled'

Svojim djelovanjem, Slovenija bitno povrijedila Sporazum o arbitraži, čiji se predmet i svrha više nisu mogli ostvariti, ističe se u priopćenju

Komentari 12

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:23 30.06.2016.

bravo gospodine miro... za nas taj arbitražni sud više ne postoji... neka se igraju sami!

VL
EN
ena nena
20:48 30.06.2016.

VL-u ozbiljan prigovor na naslov. Hrvatsku valjda ni Udba ne piše malim slovom.

VL
DU
Deleted user
18:46 30.06.2016.

Veća sam davno rekao da taj sud služi za stare oronule suce kojim nije bitno ništa drugo nego dobivanje plaćica.

VL
SX
sudbina x
18:50 30.06.2016.

Sada se vidi kako petokolonaši daju minuse...

VL
ST
strsljen2013
18:09 30.06.2016.

Postavi se vojska na granicu i upravlja spornim teritorijem. U međuvremenu se pusti Zlovencima da oni nas tuže i traže arbitraže. Mi kao demokratski nastrojeni sve to odbijamo i samo pristajemo na demokratske međusobne razgovore gdje na kraju kažemo da ćemo to odlučiti na slijedećem sastanku. I tako idućih ........ godina.

VL
MA
mashek
17:21 01.07.2016.

Jedini način da bi se Arbitražni sud oslobodio sumnje pristranosti u slučaju "Pirangate" je da nastavi raditi na slučaju i da donese presudu u skladu s međunarodnim pravom o razgraničenju na moru. Hrvatska bi takovu presudu mogla prihvatiti, jer je to što ona upravo i predlaže, a Slovenija se unaprijed obvezala da će prihvatiti svaku presudu koju Arbitražni sud donese.

VL
DU
Deleted user
18:30 30.06.2016.

Miro to su partizanska posla ,za sve je kriv SPD, SKJ,SKOJ,SKH,i naravno Srbi:))

VL
ZA
zahira45
20:02 30.06.2016.

Parodija bi bila da arbitražni sud donese odluku koja odgovara RH i što ćemo tada...predomislitise? hahahahha

VL
DU
Deleted user
18:25 30.06.2016.

Sodišče je zdaj odločilo, da so slovenske kršitve sicer bile, a ne toliko hude, da bi Hrvaška lahko izstopila iz sporazuma, sodišče pa ne bi moglo več neodvisno in nepristransko sprejeti končne razsodbe. ------------------- Neumni Hrvati nikoli ne boste sprejeli tisto, kar vam ne gre v prid. Vas je treba pošteno kaznovati, tako da se zapre slo-hr meja. Če to ni možno potem pa naj vsaj policisti opravijo temeljito kontrolo z namenom, da se naredijo čim daljše kolone in posledično nezadovoljstvo med turisti. Zavedati se morate, da brez turistične sezone vi ste v popolnem razsulu in bankrotu ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.